SZEGED.SZUPERINFO.HU

FRISS MEGJELENÉS

Szeged 2020.07.17
Szeged 2020.07.17

ARCHÍVUM

Tekintse meg korábbi lapjainkat!
Teljes archívum elérése

Szeged 2020.07.31
Szeged 2020.07.31
Szeged 2020.07.24
Szeged 2020.07.24
Szeged 2020.07.17
Szeged 2020.07.17
12345...
»
Baleset történt Makkosházán, forgalmi korlátozásra kell számítani Szuperinfó Hírek - Olvasónk tudósított, hogy a Makkosházi körúton karambol okozott egy nagyobb balesetet. Már a tűzoltók is a helyszínen vannak. 
A Móra-tölgyek csengelei legendája Szuperinfó Hírek - Csengelén a híres íróhoz, újságíróhoz és múzeumigazgatóhoz, Móra Ferenchez kötnek pár, a közeli erdőben található kocsányos tölgyet. Sokan úgy tudják, ő ültette, mikor gyógyulni jött – tüdőbeteg volt – a friss levegőjű környékre. Utánajártunk a legendának: az biztos, hogy járt Csengelén, és az Aranykoporsó című történelmi regényének egy részét is…
A bográcsozások fokozott veszélyt jelentenek Szuperinfó Hírek - Nyílt törés, leégés, napszúrás, fulladás, allergiás reakció – ezek a veszélyek leselkednek a legkisebbekre, ha a felnőttek nem előzékenyek. Szakember segít a problémák elkerülésében.
Minden megyei Trianon-emlékművet meglátogat a szőregi dalárda Szuperinfó Hírek - Tizenhat települést érint majd megyénkben a szőregi Őserdő dalárda zarándoklata augusztus 15. és 16. között.
Tizenkét autóval nyitott tegnap a rakpart Szuperinfó Hírek - Hétfőtől 400 új parkolóhelyet kaptak a szegediek, de mindegyikért fizetni kell.
Budapesti férfi támadott meg egy nőt Móravárosban Szuperinfó Hírek - A Szegedi Járási Ügyészség vádat emelt azzal a budapesti férfival szemben, aki tavaly áprilisban Szegeden szexuális erőszakot követett el egy nővel szemben. Arra kényszerítette, hogy eltűrje, amíg ő önkielégítést végez.


Fizetett hirdetések

Átmeneti lehűlés és zivatar várható Szuperinfó Hírek - Több helyen alakul ki zivatar, akár felhőszakadással, jégesővel. 23 és 32 fok között alakul a hőmérséklet.
Életét vesztette a helyszínen + galéria Szuperinfó Hírek - Letért az útról és fának ütközött egy személygépkocsi a Gyomaendrőd és Körösladány közötti útszakaszon.
Baleset Baja és Csávoly között + galéria Szuperinfó Hírek - Súlyos baleset történt egy két héttel ezelőtti tragédia helyszínétől mintegy 50 méterre, akkor egy 31 éves bajai tűzoltó halt meg.
Szigorúan ellenőrzött hitelek – megéri alaposan utánaszámolni Szuperinfó Hírek - Az elmúlt hónapok korlátozásainak feloldása után, ismét erősödni látszik az ingatlanpiac, akik eddig kivártak, most belevágnak a lakáshitel felvételébe.
9 gólt lőtt a Szeged SZTE a favorit Dunaújváros otthonában Szuperinfó Hírek - Maximálisan elégedettek lehettek a szerzett gólok számával.
Milyen lesz a tanévkezdés? Szuperinfó Hírek - Kockázatos lehet az egyetemi oktatást a hagyományos módon újraindítani a hallgatók magas kontaktusszáma, valamint a veszélyeztetett életkorba tartozó oktatók miatt.


Fizetett hirdetések

Balsors tépte hétvége Szuperinfó Hírek - Több tűzeset is történt a megyében a hétvégén, de más problémák is akadtak, melyekhez a tűzoltók segítségére volt szükség.
Új, multifunkcionális ágyakat kapott a szegedi klinika Szuperinfó Hírek - Több száz hidraulikus, multifunkciós betegágyat kapott a Szegedi Tudományegyetem Szent-Györgyi Albert Klinikai Központ. A közel kétszáz millió forint értékű eszközfejlesztés…
Több ezer migráns bejutását hiúsították meg Szuperinfó Hírek - Idén eddig több mint 5 ezer 200 migráns Magyarországra jutását akadályoztak meg a rendőrök a polgárőrökkel közösen Csongrád-Csanád megyében.