SZEGED.SZUPERINFO.HU

FRISS MEGJELENÉS

Szeged 2019.12.13
Szeged 2019.12.13

ARCHÍVUM

Tekintse meg korábbi lapjainkat!
Teljes archívum elérése

Szeged 2020.09.18
Szeged 2020.09.18
Szeged 2020.09.11
Szeged 2020.09.11
Szeged 2020.09.04
Szeged 2020.09.04
12345...
»
Hajófedélzetté változott a szegedi bábszínház előcsarnoka Szuperinfó Hírek - Sellők, matrózok és sirályok fogadják immár a szegedi Kövér Béla Bábszínház látogatóit az intézmény előcsarnokának hajófedélzetén.
Lehetnek nézők a hétvégén a Maty-éren Szuperinfó Hírek - A szervezőbizottság a múlt hétvégén, ugyancsak a Maty-éri pályán rendezett Olimpiai Reménységek Versenyének tanulságait is mérlegelve úgy döntött, hogy várja a szurkolókat a szegedi gyorsasági kajak-kenu világkupára szeptember 25-e és 27-e között.
Hétszáznál is több fertőzött van megyénkben Szuperinfó Hírek - Hódmezővásárhelyen száz felett van a hatósági karanténban lévők száma, a szegedi gyermekklinikán pedig csak a B részlegen fogadják a lázas betegeket.
A Zengő Alföld Szegedi TE 7-1-re verte a Fradit Szuperinfó Hírek - Győzelemmel folytatta szereplését a férfi tekecsapat szuperligában a Zengő Alföld Szegedi TE együttese.
Ritka madarakat figyeltek meg a megyében a hétvégén + fotó a cikkben Szuperinfó Hírek - Magyarországon csak elvétve előforduló cankópartfutót (Tryngites subruficollis) és sárgalábú cankót (Tringa flavipes), valamint egy csapat fakókeselyűt (Gyps fulvus) figyeltek meg a Dél-Alföldön a hétvégén – közölte a Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület Csongrád megyei csoportja hétfőn.
Hatékony támogatás a vállalkozásoknak az OTP Bank segítségével - Számos pénzügyi megoldás közül választhatnak a vállalkozások a járvány miatt kialakult gazdasági nehézségeik áthidalására, vagy akár a bizonytalanságok miatt halogatott…


Fizetett hirdetések

Önkéntes munkában állította át home office-ra a telefonos lelkisegély-szolgálatot Szuperinfó Hírek - A Szegedi S. O. S. Telefonos Lelki Elsősegély Szolgálat vezetője a szociális ellátás kategóriában kaphatja meg a Nők Magyarországért díjat.
109 dobogós helyet értek el a magyarok az orv-n, ebből 42 volt az arany – Galéria Szuperinfó Hírek - Összesen 109 érmet szereztek a magyar egységek a szegedi Maty-éren megrendezett kajak-kenus olimpiai reménységek versenyén.
A végére elfáradt a Szedeák Szuperinfó Hírek - A Kecskemét elleni hosszabbításos győzelmet követően a DEAC ellen játszotta a Duna Aszfalt kupa felkészülési torna döntőjét a Naturtex-SZTE-Szedeák.
Kedden Bikesafe Szegeden Szuperinfó Hírek - Ingyenes regisztrációt szervez a Szegedi Rendőrkapitányság kedden 14 és 18 óra között a Párizsi körút 16-22 szám alatt.
A térkép szerint már 712 ember fertőződött meg koronavírussal Csongrád-Csanád megyében Szuperinfó Hírek - 876 újabb magyar állampolgárnál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést (COVID-19), ezzel 18 866 főre nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma.
Csaknem háromszáz határsértővel szemben intézkedtek a rendőrök a hétvégén Szuperinfó Hírek - Péntektől vasárnapig 298 határsértővel szemben intézkedtek a rendőrök és katonák – tájékoztatta az Országos Rendőr-főkapitányság hétfőn az MTI-t.
ÚtON: Rengeteg az autó a városban Szuperinfó Hírek - A városba vezető utakon, külső körutakon, és szinte mindegyik sugárúton sok a jármű, a főbb csomópontokon már sorok vannak a lámpáknál.


Fizetett hirdetések

Igazi nyári délutánra számíthatunk Szuperinfó Hírek - 28 fokig is megemelkedhet a hőmérséklet.
Megszorongatta a Pécset a Makó – GALÉRIA Szuperinfó Hírek - A MOL Magyar kupa első fordulóját csak a Hódmezővásárhelyi FC élte túl, amely idegenben tudott nyerni. A Szeged-Csanád GA találkozója…
A hét ingatlana: medencés szépség Újszegeden, a jó ízlés jegyében Szuperinfó Hírek - Elegáns, jó adottságokkal rendelkező, 156 nm-es családi házat kínálnak eladásra Újszegeden. A 4 szobás otthon fotóit öröm nézni, még akkor…
Az SZVSE II. nyerte a városi derbit Szuperinfó Hírek - A magyar kupa országos főtáblás meccsei miatt csak öt meccset rendeztek a megyei I. osztályban: érdekesség, hogy csak egy találkozón…

Veszélyes lehet a szüret

Ezúttal a szén-dioxid veszélyeire hívja fel a figyelmet az Országos Katasztrófavédelmi Igazgatóság.