SZEGED.SZUPERINFO.HU

FRISS MEGJELENÉS

Szeged 2020.05.15
Szeged 2020.05.15
«
...23456...
»

ARCHÍVUM

Tekintse meg korábbi lapjainkat!
Teljes archívum elérése

Szeged 2020.06.05
Szeged 2020.06.05
Szeged 2020.05.29
Szeged 2020.05.29
Szeged 2020.05.22
Szeged 2020.05.22
12345...
»
131 éve kezdődött a Szabadtéri Szuperinfó Hírek - Idén elmaradnak a Szegedi Szabadtéri Játékok, amire 1959-es újraindulása óta nem volt példa. 1931-ben rendezték az első előadást, a Magyar Passiót két év múlva Az ember tragédiája követte. Megmutatjuk a kezdeteket, a Délmagyarország írásain keresztül.
Madárfajok tűnhetnek el végleg a rétekről Szuperinfó Hírek - A napokban igencsak riasztó adatokat hozott nyilvánosságra a Magyar Madártani Egyesület.
Drága idén a szamóca Szuperinfó Hírek - 1200 forintos kilónkénti ár alatt idén még nem is volt földi eper a Mars téren, de az étkezési minőségű inkább 1600-1800. A nagybani piacon sem sokkal olcsóbb, nyáron másból kell főzni a lekvárt.
A szegedi nevelésű Révész Ádám a Kecskeméttől a Kaposvárhoz igazolt Szuperinfó Hírek - Gyerekkori emlék is fűzi új csapatához Révész Ádámot.
Online pénzügyi vetélkedőn bizonyítottak Szuperinfó Hírek - Bár a normál iskolai oktatás és a rendezvények megtartása átmenetileg hónapokra ellehetetlenült, a K&H Vigyázz, kész, pénz! pénzügyi vetélkedő szervezői nem akartak engedni az immár 10 éves rendezvény színvonalából.
Új fronton a magyar pólóért Szuperinfó Hírek - A nemzetközi szintű bíráskodás mellett új feladatkörben is kipróbálja magát Fodor Rajmund: a kétszeres olimpiai bajnok szegedi pólós a Kaposvári Vízilabda Klub szakmai igazgatója lett. Izgatottan várja a projektet, amellyel a sportág hazai fejlődéséért is tehet.


Fizetett hirdetések

Kihívások: egy részük szórakoztató, de léteznek veszélyesek is Szuperinfó Hírek - Menő dolog megenni a mosókapszulát vagy felgyújtani magunkat? Az internetes kihívások a modern kor bátorságpróbái, a fiatalok pedig a népszerűség…
Újra lehet jegyet vásárolni a trolikon és a villamosokon Szuperinfó Hírek - Továbbra is kedvező járvány­ügyi helyzet van Magyarorszá­gon – mondta az országos tiszti főorvos az operatív törzs pénteki sajtótájékoztatóján.
Kisorsolták a Karantén kaland-tér játék nyerteseit – Fotók Szuperinfó Hírek - Véget ért a Karantén kaland-tér játék, melyben négy héten keresztül játszott sok Csongrád-Csanád megyei család.
Fák közé csapódott egy autó Kecel közelében Szuperinfó Hírek - Fák közé csapódott, majd visszasodródott az útra egy személyautó az 5301-es úton, Kecel közelében.
Palkovics: az SZTE kiválóan vizsgázott a járvány elleni küzdelemben Szuperinfó Hírek - A Szegedi Tudományegyetem (SZTE) kiválóan vizsgázott a járvány elleni küzdelemben – jelentette ki Palkovics László pénteken a Tisza-parti városban.
A gépjárművek biztonságára hívják fel a figyelmet a rendőrök Szuperinfó Hírek - A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Osztálya folytatta a nyári prevenció jegyében elindított megelőzési kampányát.
Beváltja a Szegedi Nemzeti Színház a REKAMIÉ Fesztiválra szóló jegyeket Szuperinfó Hírek - A Regionális Kamaraszínházi Fesztiválra érvényes jegyeiket július 5-ig online beválthatják a Szegedi Nemzeti Színház nézői, ezeket az előadásokat ugyanis – a teátrum többi produkciójával ellentétben – nem tudja pótolni az intézmény.


Fizetett hirdetések

Tovább küzdenek a telep postájáért Szuperinfó Hírek - Felmondta a bérleti szerződést a klebelsbergtelepi postának helyet adó épület tulajdonosa.
Újra lehet jegyet vásárolni a járművezetőktől Szuperinfó Hírek - A járványhelyzet enyhülésére való tekintettel hétfőtől a trolibuszokon, villamosokon visszaállítják a korábbi rendet.
ÚtOn: Baleset a hídon Szuperinfó Hírek - Egy kerékpárost gázoltak el, jelenleg tart a helyszínelés.
Blazevic visszajön elköszönni a szurkolóktól Szuperinfó Hírek - Nyolc szezon után távozik a MOL-PICK Szeged férfi kézilabdacsapatától Alen Blazevic.