SZEGED.SZUPERINFO.HU

FRISS MEGJELENÉS

Szeged 2020.09.18
Szeged 2020.09.18
12345...
»

ARCHÍVUM

Tekintse meg korábbi lapjainkat!
Teljes archívum elérése

Szeged 2020.01.10
Szeged 2020.01.10
Szeged 2019.12.20
Szeged 2019.12.20
Szeged 2019.12.13
Szeged 2019.12.13
A Zengő Alföld Szegedi TE 7-1-re verte a Fradit Szuperinfó Hírek - Győzelemmel folytatta szereplését a férfi tekecsapat szuperligában a Zengő Alföld Szegedi TE együttese.
Ritka madarakat figyeltek meg a megyében a hétvégén + fotó a cikkben Szuperinfó Hírek - Magyarországon csak elvétve előforduló cankópartfutót (Tryngites subruficollis) és sárgalábú cankót (Tringa flavipes), valamint egy csapat fakókeselyűt (Gyps fulvus) figyeltek meg a Dél-Alföldön a hétvégén – közölte a Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület Csongrád megyei csoportja hétfőn.
Önkéntes munkában állította át home office-ra a telefonos lelkisegély-szolgálatot Szuperinfó Hírek - A Szegedi S. O. S. Telefonos Lelki Elsősegély Szolgálat vezetője a szociális ellátás kategóriában kaphatja meg a Nők Magyarországért díjat.
109 dobogós helyet értek el a magyarok az orv-n, ebből 42 volt az arany – Galéria Szuperinfó Hírek - Összesen 109 érmet szereztek a magyar egységek a szegedi Maty-éren megrendezett kajak-kenus olimpiai reménységek versenyén.
Hatékony támogatás a vállalkozásoknak az OTP Bank segítségével - Számos pénzügyi megoldás közül választhatnak a vállalkozások a járvány miatt kialakult gazdasági nehézségeik áthidalására, vagy akár a bizonytalanságok miatt halogatott…


Fizetett hirdetések

A végére elfáradt a Szedeák Szuperinfó Hírek - A Kecskemét elleni hosszabbításos győzelmet követően a DEAC ellen játszotta a Duna Aszfalt kupa felkészülési torna döntőjét a Naturtex-SZTE-Szedeák.
Kedden Bikesafe Szegeden Szuperinfó Hírek - Ingyenes regisztrációt szervez a Szegedi Rendőrkapitányság kedden 14 és 18 óra között a Párizsi körút 16-22 szám alatt.
A térkép szerint már 712 ember fertőződött meg koronavírussal Csongrád-Csanád megyében Szuperinfó Hírek - 876 újabb magyar állampolgárnál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést (COVID-19), ezzel 18 866 főre nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma.
Csaknem háromszáz határsértővel szemben intézkedtek a rendőrök a hétvégén Szuperinfó Hírek - Péntektől vasárnapig 298 határsértővel szemben intézkedtek a rendőrök és katonák – tájékoztatta az Országos Rendőr-főkapitányság hétfőn az MTI-t.
ÚtON: Rengeteg az autó a városban Szuperinfó Hírek - A városba vezető utakon, külső körutakon, és szinte mindegyik sugárúton sok a jármű, a főbb csomópontokon már sorok vannak a lámpáknál.
Igazi nyári délutánra számíthatunk Szuperinfó Hírek - 28 fokig is megemelkedhet a hőmérséklet.
Megszorongatta a Pécset a Makó – GALÉRIA Szuperinfó Hírek - A MOL Magyar kupa első fordulóját csak a Hódmezővásárhelyi FC élte túl, amely idegenben tudott nyerni. A Szeged-Csanád GA találkozója elmaradt, a Makó pedig büszke lehet a Pécs ellen mutatott játékára, és a Mórahalom is jól tartotta magát a Gyöngyös ellen.
A hét ingatlana: medencés szépség Újszegeden, a jó ízlés jegyében Szuperinfó Hírek - Elegáns, jó adottságokkal rendelkező, 156 nm-es családi házat kínálnak eladásra Újszegeden. A 4 szobás otthon fotóit öröm nézni, még akkor is, ha nincs épp az ember számláján mozdítható 77,99 millió forint…


Fizetett hirdetések

Az SZVSE II. nyerte a városi derbit Szuperinfó Hírek - A magyar kupa országos főtáblás meccsei miatt csak öt meccset rendeztek a megyei I. osztályban: érdekesség, hogy csak egy találkozón…
Veszélyes lehet a szüret Szuperinfó Hírek - Ezúttal a szén-dioxid veszélyeire hívja fel a figyelmet az Országos Katasztrófavédelmi Igazgatóság.
Ortodox búcsút tartottak a szőregi szerb templomban Szuperinfó Hírek - Az esemény része volt a Szerb Kultúra Hónapjának.
Rubint Réka izzasztott a szegedi vízitelepen – Galéria Szuperinfó Hírek - Szeptember 20-án korán reggel sokan voltak a szegedi vízitelepen, ahol a Preventív Praxisközösség szervezett családi napot. A főszerep természetesen a…

Bográcsoztak a maszkkészítő angyalok

Kézmosás közben találta ki a koronavírus-járvány elején Brillmann Zsolt, hogy szájmaszkokat varrjanak olyanoknak, akik nem tehetik meg, hogy erre költsenek.