SZEGED.SZUPERINFO.HU

FRISS MEGJELENÉS

Szeged 2020.11.20
Szeged 2020.11.20
12345...
»

ARCHÍVUM

Tekintse meg korábbi lapjainkat!
Teljes archívum elérése

Szeged 2020.10.30
Szeged 2020.10.30
Szeged 2020.10.23
Szeged 2020.10.23
Szeged 2020.10.16
Szeged 2020.10.16
Átadták a szegedieknek a felújított Stefániát – Fotók Szuperinfó Hírek - Néhány szokatlan, de hasznos tereptárgy is kikerült.
Nem kér a vírustesztből néhány kisteleki pedagógus Szuperinfó Hírek - Bár ingyen van, és házhoz is mennek megcsinálni, ráadásul nagyon fontos információkat adna, mégsem kér a központi koronavírus-tesztelésből jó pár kisteleki pedagógus.
Amikor a fodrász még fogat húzott és sebeket is gyógyított Szuperinfó Hírek - Három forint 60 fillér a hajvágás, 1 forint 30 fillér a beretválás – húsznál is több borbély dolgozott ilyen árakon az ötvenes években Kiskundorozsmán.
Légtisztítót kapott a szegedi hajléktalanellátó Szuperinfó Hírek - Egy új légtisztító berendezést adott a Porsche Hungaria Kft. a Magyar Máltai Szeretetszolgálat Szegedi Hajléktalanellátó Központ Egészségügy Centrumának.
MELINDA STEEL – AZ ACÉL SZAKÉRTŐI - MEGBÍZHATÓSÁG, TARTÓSSÁG, RUGALMASSÁG...   A Melinda Steel Kft. tevékenységi köre az acéltermekek kis- és nagykereskedelme. Ügyfeleink megtalálnak a következő címen:…
Hatékony támogatás a vállalkozásoknak az OTP Bank segítségével - Számos pénzügyi megoldás közül választhatnak a vállalkozások a járvány miatt kialakult gazdasági nehézségeik áthidalására, vagy akár a bizonytalanságok miatt halogatott…


Fizetett hirdetések

Online hangolódnak az ünnepre Petőfitelepen Szuperinfó Hírek - A járványhelyzet miatti korlátozások ellenére sem maradnak el a Petőfi-telepi Művelődési Ház szokásos, ünnepre hangoló novemberi és decemberi programjai.
Hátrányból mentett pontot a Szegedi VSE Szuperinfó Hírek - Bár korán gólt kapott, mégis egy pontot megszerzett Mórahalmon a labdarúgó NB III. Közép csoportjának 19. fordulójában a Szegedi VSE…
Új intézkedéseket vezettek be a Szegedi Tudományegyetemen Szuperinfó Hírek - Az új koronavírus terjedésének megakadályozása érdekében, tekintettel az új jogszabályokra és korlátozásokra, az SZTE új intézkedéseket vezetett be minden egyetemi polgára számára.
Megkezdi a kormányhivatal a csoportos tesztelést a megyei bölcsődékben, óvodákban és iskolákban is Szuperinfó Hírek - A kormány által meghirdetett országos, célzott csoportos tesztelés keretében Csongrád-Csanád megyében hétfőtől 100 bölcsődében, valamint 397 óvodában és iskolában mintegy 8 ezer dolgozót tesztelnek rendszeresen az érintettek egészségének védelme és a koronavírus terjedésének lassítása érdekében.
ÚtON: Torlódik a forgalom a Víztorony térnél Szuperinfó Hírek - A legfrissebb közlekedési információk!
Mekkora az ételkiszállítás ökológiai lábnyoma? Szuperinfó Hírek - A járvány kezdete óta szárnyalnak az ételkiszállító cégek. Nincs ezzel semmi gond. Az átrendeződő gazdaságnak sajnos mindig vannak vesztesei, de nyertesei is. Amióta kevésbé járunk étterembe, a vásárlók egyre többször veszik igénybe a kiszállítást, mint lehetőséget, és az éttermek, kifőzdék igazodnak ehhez az igényhez.


Fizetett hirdetések

Kizárólag sürgős eseteket fogad a gyermeksebészet Szuperinfó Hírek - A szegedi gyermeksebészeti ambulancián egyelőre csak sürgős vagy halasztást nem tűrő panaszokkal tudnak betegeket ellátni.
Rekord! Nagy Péter megszerezte 16. bajnoki címét Szuperinfó Hírek - Sorozatban tizenhatodszor lett országos bajnok a szegedi súlyemelő, Nagy Péter, ami új rekord.
Reggel mínuszok voltak, a jövő héten napközben is hideg lehet Szuperinfó Hírek - Reggel csaknem mínusz 10 fok volt Kakucson, a jövő héten pedig helyenként napközben is csak 0 fokig emelkedik a hőmérséklet.
Bevette Nyíregyházát a Szeged-Csanád GA Szuperinfó Hírek - A Merkantil Bank labdarúgó NB II. 17. fordulójában a Szeged-Csanád Grosics Akadémia Nyíregyházán 2-0-ra győzött.

Szegedi helytállás a bajnokaspiráns ellen – GALÉRIA

Koronavírus-megbetegedésből visszatért játékosaival szerzett bravúrpontot (12–12) a Hungerit-Szentesi VK a III. kerületi TVE vendégeként a női vízilabda OB I. 9. fordulójában, míg a Szeged SZTE a listavezető Dunaújváros ellen hazai medencében állt helyt 18–7-es vereségével.