SZEGED.SZUPERINFO.HU

FRISS MEGJELENÉS

Szeged 2021.01.22
Szeged 2021.01.22
12345...
»

ARCHÍVUM

Tekintse meg korábbi lapjainkat!
Teljes archívum elérése

Szeged 2020.08.07
Szeged 2020.08.07
Szeged 2020.07.31
Szeged 2020.07.31
Szeged 2020.07.24
Szeged 2020.07.24
«
...678910...
»
A szegedi gyufagyári robbanás tragédiája – Fotók annó 1910 Szuperinfó Hírek - Akkora robbant a gyufagyár berendezése, hogy a szomszéd ház padlására repült egy többmázsás kazándarab.
Akár díjmentes is lehet, ha tévesen veszünk e-matricát Szuperinfó Hírek - A járványidőszakban nem csupán az autópálya-matricák online vásárlása futott fel, ezzel együtt a tipikus felhasználói tévesztések száma is nőtt.
Hasznos infók a mai középiskolai felvételi vizsgákról Szuperinfó Hírek - Ha lesznek megoldások, azokat is megnézheted nálunk.
Büntetésre számíthat a fiatalember, aki a Belvárosi híd tetejére felmászott – Videó Szuperinfó Hírek - Gyorsan azonosították a rendőrök, fent van a neten az egész mutatvány.
AHONNAN A BESZÉD ÚTNAK INDUL: PÖTTÖM PARK - Beszélgetős, beszéltetős könyv 2-4 éves gyermekeknek A mindennapi pörgés, a ránk zúduló napi többezer vizuális és megannyi más inger még…
MELINDA STEEL – AZ ACÉL SZAKÉRTŐI - MEGBÍZHATÓSÁG, TARTÓSSÁG, RUGALMASSÁG...   A Melinda Steel Kft. tevékenységi köre az acéltermekek kis- és nagykereskedelme. Ügyfeleink megtalálnak a következő címen:…
Hatékony támogatás a vállalkozásoknak az OTP Bank segítségével - Számos pénzügyi megoldás közül választhatnak a vállalkozások a járvány miatt kialakult gazdasági nehézségeik áthidalására, vagy akár a bizonytalanságok miatt halogatott…
ÉPÍTŐCENTER – Szeged - Hatalmas termékválasztékkal nyílt meg a Merkbau megújult, kibővített szegedi centere! A helyi center kibővült kínálatában a hagyományos építőanyagok mellett helyet…


Fizetett hirdetések

Huszonhét éve ölték meg Z. Nagy Bálintot és családját Szuperinfó Hírek - 1994. január 23-ról 24-re virradóra, hétvégén ölték meg Szegeden a Z. Nagy családot a Bárka utcai otthonukban.
Képernyő mögött kezdi a második félévet az SZTE Szuperinfó Hírek - Az egyetem folyamatosan figyelemmel kíséri a kormány járványhelyzetre vonatkozó intézkedéseit és ezek függvényében alakítja az oktatást.
Két szegedit is kitüntettek a KÓTA-díjjal Szuperinfó Hírek - 2021. január 22-én tartotta idei rendkívüli, online díjátadó ünnepségét a Magyar Kórusok, Zenekarok és Népzenei Együttesek Szövetsége – KÓTA.
Levélben köszönték meg a rabok a járvány alatti munkát Szuperinfó Hírek - Nem büntetik Makón a járvány alatt az önkormányzati lakásokban élőket tartozásaik miatt. A
Hirtelen visszaesik a hőmérséklet Szuperinfó Hírek - Szombaton egy hidegfront hatására többfelé kell számítani esőre, záporokra.
Szívecskés kenyér Szuperinfó Hírek - Amikor egyik olvasónk szétvágta a kenyeret, egy szívecskét talált benne, meg is örökítette nekünk. Fotó a cikkben.
Retró kütyük, amik helyett már okostelefont használunk Szuperinfó Hírek - Aki a 2000-res évek elején volt tini, vagy fiatal felnőtt, azoknak most egy kis nosztalgiamaraton következik.


Fizetett hirdetések

Rekordot döntöttek a kirándulók Szuperinfó Hírek - Rekordot döntöttek a kirándulók tavaly, minden eddiginél többen indultak el a kéktúrán. A korábbiakhoz képest másfélszer annyi igazoló füzet is…
Alakul a jó alap a folytatáshoz Szuperinfó Hírek - A jövő vasárnapi, Szentlőrinc elleni idegenbeli bajnoki folytatás előtt még egy felkészülési mérkőzést játszik a Szeged-Csanád GA NB II.-es labdarúgócsapata:…

Indul a következő pályázati ciklus

A szakember szerint tisztultak a feltételek, egyértelműbbek az elbírálási kritériumok a 2021–2027-es uniós ciklus pályázatainál, nem lesz az értékelésben szubjektív elem. Szükséges a rendezett háttér, de legfontosabb a rendben lévő mérleg.

Görögország 8–5-re nyert, csoportmásodikként végzett Magyarország

Magyar góllal indult, majd görög örömmel folytatódott és ért véget a női vízilabdázók olimpiai selejtezőjének utolsó csoportmeccse a B jelű négyesben. Bíró Attila tanítványai 8-5-ös vereséget szenvedtek, így a második helyen végeztek, és ma Franciaország ellen kell kiharcolniuk az elődöntőbe kerülést.