SZEGED.SZUPERINFO.HU

FRISS MEGJELENÉS

Szeged 2020.06.19
Szeged 2020.06.19

ARCHÍVUM

Tekintse meg korábbi lapjainkat!
Teljes archívum elérése

Szeged 2020.02.07
Szeged 2020.02.07
Szeged 2020.01.31
Szeged 2020.01.31
Szeged 2020.01.24
Szeged 2020.01.24
Dögtemetőből szánkódomb Szuperinfó Hírek - Rókus halálos veszedelmeként emlegették a Vértót, aminek eredeti nevére még a polgármester sem emlékezett. Lapunk végigkövette a nagy terveket, a feltöltési kísérleteket a század első évtizedeiben – végül a második felében nyerte el végleges formáját a tó és környéke.
Első ránézésre el sem hinnénk, hogy ez az ingatlan Szegeden van – Galéria Szuperinfó Hírek - Alsóváros kedvelt utcájában, rendezett, családi házas környezetben kínálnak 175 (egy hirdetés alapján 180) millió forintért egy valóban nagyon igényes, egyedi hangulatú, exkluzív kialakítású, kétszintes családi házat, tágas, 1260 nm-es telken.
Egy fővel nőtt megyénkben az igazolt koronavírusosok száma Szuperinfó Hírek - Kilenccel nőtt az igazolt fertőzöttek száma Magyarországon.
Kutyafuttatók épülnek Szuperinfó Hírek - Huszonkettőre bővül nyáron a szegedi kutyafuttatók száma, ugyanis a közgyűlés pénteki döntése szerint a Bécsi körút 33. szám alatt, valamint Kiskundorozsmán, a Jerney utcában is futtató épül. Ezek létrehozását rendelet szabályozza, ezt módosította most a város, így ez a két helyszín is bekerült most már a szabályzatba.
Negyven centiméter magas az aszfaltpukli Szuperinfó Hírek - Olvasónk hívta fel a Délmagyarország figyelmét egy veszélyes járdaszakaszra a Tavasz utcában.
Nem csak a szemetet viszi az árvíz Szuperinfó Hírek - Saját működéséhez hasznosítja az ATIVIZIG az esetlegesen kiemelt uszadékfát, ami hivatalosan az államé. Összegyűjteni a mederből vagy a hullámtérben magánszemélynek tilos.


Fizetett hirdetések

Csak az elején színezi el a szűrőt Szuperinfó Hírek - Még mindig vasas a szegedi ivóvíz, amivel leginkább akkor szembesül a fogyasztó, amikor feltölti a kerti medencéjét és elmossa a…
A válságban sem kellett elbocsátani senkit a Picktől Szuperinfó Hírek - Ötezer embernek segít a Pick Szeged Zrt. ma is futó, járvánnyal összefüggő adományozási programja, a koordinálásban a szegedi Szent-Györgyi Albert…
Egyesben menjen jól a hajó Szuperinfó Hírek - Egyesben legyek jó – ez a fő célja az NKM Szeged háromszoros világbajnok kajakosának, Birkás Balázsnak, aki a legutóbbi négyes…
A gyerek a jövő garanciája Szuperinfó Hírek - Hazalátogatott és megyénkben töltötte a hétvégét egyik gyermekével és férjével az Emberi Erőforrások Minisztériumának család- és ifjúságügyért felelős államtitkára, akiket…
Meghalt a Szeviép-ügy elsőrendű vádlottja Szuperinfó Hírek - Július 18-án tárgyalja harmadfokon a Pécsi Ítélőtábla a Szeviép-ügyet, azonban az elsőrendű vádlott időközben elhunyt.
Jól alszik esténként Csongrád-Csanád megye Szuperinfó Hírek - Egy felmérés szerint mi vagyunk a legjobb alvók.
Kupaderbi Szegeden Szuperinfó Hírek - A Magyar Vízilabda-szövetség elnöke, Vári Attila bejelentette a férfi vízilabda magyar kupa első fordulójának négy helyszínét, az egyik pedig Szeged lesz.


Fizetett hirdetések

Hat nap alatt öt meccset játszanak Szuperinfó Hírek - Ma hat csapat részvételével megkezdődik a női tenisz-csapatbajnokság, a Szuperliga.
A címvédő is Szegedre jön Szuperinfó Hírek - Kisorsolták a férfi kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörének csoportjait, lehullt a lepel a Mol-Pick Szeged ellenfeleiről.
Ketten utazhatunk egy jeggyel Szuperinfó Hírek - A Szegedi Közlekedési Társaság nyári akciói.
ÚtON: Baleset a Budapesti körúton Szuperinfó Hírek - Az autósor egészen a Csillag térig ér.