ÉPÍTŐCENTER – Szeged

  13 Aug 2020  

Hatalmas termékválasztékkal nyílt meg a Merkbau megújult, kibővített szegedi centere!

A helyi center kibővült kínálatában a hagyományos építőanyagok mellett helyet kaptak többek közt a külső-belső nyílászárók csempe, szaniter laminált padlók és építőipari szerszámok is. A közelmúltban nyílt meg a Merkbau Kft. új szegedi centere, ahol egy új, a termékek széles választékát reprezentáló bemutatóteret alakítottak ki – a kínálatban külső-belső nyílászárók, csempe, szaniter és laminált és vinyl padlók is megtalálhatók. A 650 négyzetméteres bemutatóterem megépítését – amelyhez egy 150 négyzetméteres fűtött raktár is tartozik – 2019-ben kezdte el a Merkbau, hogy folyamatosan új termékcsoportcsoportokkal növelje kínálatát.

Így fejlődött ki a szegedi center

Összesen 7 fővel, 2012 márciusában nyílt meg a vállalat szegedi centere, a sikeres nyitás után pedig folyamatosan nőtt az építőanyag-értékesítési részarányuk, létszámuk és választékuk a szegedi piacon. Elsőként a raktárkapacitást növelték, ehhez 2015-ben 5000 négyzetméterrel, majd 2018-ban közel 10 ezer négyzetméteres szabad területtel,
és 1200 négyzetméteres magaspolcos raktárral
bővültek. Jelenleg a szegedi centerben 21 fő dolgozik, továbbá több támogatóterület is Szegeden végzi munkáját – köztük a nyílászáró beépítő csapat, logisztikusok és képviselők.

Fotók: Nagy Mihály/magyarepitok.hu

ÉPÍTŐCENTER – Szeged

6728 Szeged, Wimmer Fülöp u. 6. • +36 62 555 014 

szeged@merkbau.huwww.merkbaukereskedelem.hu

(x)