Komforttéka Fenyőbútor – és Matracáruház

  11 Jun 2021

Skandináv hangulatú, borovi fenyőből készült minőségi és magyar bútorokat kínál a Komforttéka Fenyőbútor – és Matracáruház!

A több, mint 35 éve azonos helyen működő kecskeméti üzletünk tárt karokkal várja a tömör fenyőbútorokat kedvelő régi és új vásárlóit, miközben webáruházunk is a nap huszonnégy órájában fogadja a rendeléseket.

A Komforttéka szolgálatásai között szerepel a kedvezményes, vagy akár a teljesen ingyenes házhoz szállítás, a kedvezményes bútor-összeszerelés, legyen szó tömör Anikó fenyőágyakról, Csanád polcokról, vagy akár Claudia gardróbszekrényekről.

A szállítás mellett tehát az összeszerelés, és a bútor helyére való állítása is a szolgáltatások között szerepel, mely nagyban megkönnyíti a vásárlók dolgát, hisz nemcsak profi segítséget kapnak, de mindezen szolgáltatásokat is rendkívül kedvező áron vehetik igénybe.

A környéken egyedülálló, több, mint három évtizedes múlttal büszkélkedhető üzlet nemcsak magas minőségű és változatos kínálattal kedveskedik a vásárlóinak, hanem állandó kedvezményekkel, nyereményjátékokkal és kuponokkal is, melyek keretében a vevők a lehető legjobb áron juthatnak új bútoraikhoz.

A cég kínálata 2021-ben, a friss fenyőbútorok mellett, OTP áruhitel funkcióval bővült, azaz már részletfizetéses opcióval is lehetséges a vásárlás. Legújabb, borovi fenyőből készült bútorainkat részletre immáron havonta mindössze egy hamburger áráért megszerezhetik az érdeklődők.

Látogasson el üzletünkbe, vagy keresse webáruházunkat a kedvezményekért és persze leendő bútoraiért!

Komforttéka Fenyőbútor és Matrac Áruház

6000 Kecskemét Petőfi Sándor utca 9.

www.komforteka.hu

www.fenyobutor24.hu

Tel: 76/482-108 Mobil: 06205251819

e-mail: fenyobutor24@gmail.com